Mario Mayhem Forums
Forum layout just broke. - Printable Version

+- Mario Mayhem Forums (http://www.mariomayhem.com/forum)
+-- Forum: General (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Bugs (/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Thread: Forum layout just broke. (/showthread.php?tid=1960)



Forum layout just broke. - NismoZ - 07-28-2010 10:31 AM

Completely. At least when you're viewing a post. Here is an image showing you just what happened and how annoying it is:
I have to link to it because it's so big.
This happens on all styles except for Super Mario, but it's still partly messed up then. (Yes, the ----------- style is actually the same as the default style)
Also, everyone's avatars and usernames don't show up.

EDIT: It only seems to happen when I'm logged in.


RE: Forum layout just broke. - Biolizard13 - 08-01-2010 12:39 PM

I think it may be the layout, to be honest, I had the same problem after fooling around with some layouts some weeks back, your may want to switch the layout, I have "Use Default" as mine, not "---------"


RE: Forum layout just broke. - NismoZ - 08-02-2010 04:42 AM

(08-01-2010 12:39 PM)Biolizard13 Wrote:  I think it may be the layout, to be honest, I had the same problem after fooling around with some layouts some weeks back, your may want to switch the layout, I have "Use Default" as mine, not "---------"

Yeah, after messing with the layouts it broke, and I have it set to "Use Default". I'll try clearing my cache.

EDIT: Clearing my cache didn't work.


RE: Forum layout just broke. - Biolizard13 - 08-02-2010 05:02 AM

Ouch, I wish I had more to say, ;-;
Perhaps if Timby is ever on, he could help, I'll give you as much as I can if I hear anymore about this.


RE: Forum layout just broke. - NismoZ - 08-23-2010 06:18 AM

It works now. Big Grin

It kept turning all of my options off, and turning them on seemed to fix the layout.


RE: Forum layout just broke. - Timby - 08-23-2010 06:01 PM

Ah yes, I should really disable the other themes as I don't support them. I have only ever kept up with the super mario theme.

As along as it's all working now then it's all good!


RE: Forum layout just broke. - Nigel xD - 08-27-2010 01:47 PM

I didn't even know we had themes lol


RE: Forum layout just broke. - NismoZ - 09-09-2010 07:10 AM

I've found that the "View posts in classic mode" option makes it happen.