Mario Mayhem Forums

Full Version: I appear as a GUEST?!? :O
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
On the computer, I logged in. I got logged in, but I appeared as a guest! I went to another thread, but I was still a guest! I went to Log-in again, and I appeared as ToadsEgg. But everywhere else I'm a GUEST! Sad Can someone help? (P.S. I had to post this on my Wii.)
I'm really not sure what could be causing that. That's really weird! Are you still having that problem? I'm thinking it might just be a temporary system fail. Though I'm a n00b at this stuff xD.
Hey Mate,

Do you know if you have cookies enabled on your browser? When you say you appeared as "Guest" were you still able to post or was it as if you weren't logged in at all? Were you browsing in tabs? It sounds more like there is an issue with your browser to me, especially if you are able to login and post from your wii!

Let me know and i'll see if I can work it out for you!
Cookies: I THINK that they're enabled.
Browser: Apple Safari
System: Windows XP™ (old and sorta slow)
When I appeared as a guest, it was as if I didn't log in at all! exclamation And on my Wii, even though "Keep me logged in for future visits" was selected, It logs me out when I turn it off! Smilie_v2_Bowser
(08-09-2010 04:01 AM)ToadsEgg Wrote: [ -> ]Cookies: I THINK that they're enabled.
Browser: Apple Safari
System: Windows XP™ (old and sorta slow)
When I appeared as a guest, it was as if I didn't log in at all! exclamation And on my Wii, even though "Keep me logged in for future visits" was selected, It logs me out when I turn it off! Smilie_v2_Bowser

It sounds like it may have fixed itself now by this post, are you still having issues? I'm not overly familiar with safari, but you could try using IE/another browser for the forums if you are really having issues! As far as I can see your account is fine!
(08-09-2010 03:05 PM)Timby Wrote: [ -> ]
(08-09-2010 04:01 AM)ToadsEgg Wrote: [ -> ]Cookies: I THINK that they're enabled.
Browser: Apple Safari
System: Windows XP™ (old and sorta slow)
When I appeared as a guest, it was as if I didn't log in at all! exclamation And on my Wii, even though "Keep me logged in for future visits" was selected, It logs me out when I turn it off! Smilie_v2_Bowser

It sounds like it may have fixed itself now by this post, are you still having issues? I'm not overly familiar with safari, but you could try using IE/another browser for the forums if you are really having issues! As far as I can see your account is fine!

Well... it is fixed on my Wii. And if I went on IE, then it would be SLOW. And we USED to have Firefox, but we deleted it, can't remember why. (Off-topic: Do you like my new sig?)
(08-10-2010 01:44 AM)ToadsEgg Wrote: [ -> ]
(08-09-2010 03:05 PM)Timby Wrote: [ -> ]
(08-09-2010 04:01 AM)ToadsEgg Wrote: [ -> ]Cookies: I THINK that they're enabled.
Browser: Apple Safari
System: Windows XP™ (old and sorta slow)
When I appeared as a guest, it was as if I didn't log in at all! exclamation And on my Wii, even though "Keep me logged in for future visits" was selected, It logs me out when I turn it off! Smilie_v2_Bowser

It sounds like it may have fixed itself now by this post, are you still having issues? I'm not overly familiar with safari, but you could try using IE/another browser for the forums if you are really having issues! As far as I can see your account is fine!

Well... it is fixed on my Wii. And if I went on IE, then it would be SLOW. And we USED to have Firefox, but we deleted it, can't remember why. (Off-topic: Do you like my new sig?)

Give chrome a try if you are after speed, it's a very zippy browser in my experience.

Haha your new sig is great, excellent usage of the spoiler tags Smilie_v2_Mario
It's fixed. Thanks for the compliment! Can somebody close this topic?
Sure can do~! Glad your problem got fixed. ^^
Reference URL's