Mario Mayhem Forums
Forum bugs - Printable Version

+- Mario Mayhem Forums (http://www.mariomayhem.com/forum)
+-- Forum: General (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Bugs (/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Thread: Forum bugs (/showthread.php?tid=2360)

Pages: 1 2


Forum bugs - Timby - 12-18-2010 12:17 PM

Hey Guys,

It sounds like the move and upgrade of our forum software may have broken a few things. Damn!

Please only post here if you can report a specific bug or if you have more information on how the bug works or how to replicate it etc.

Bit hectic at the moment so I haven't had a lot of time to attend to the finer details so if all the forum related bugs could be listed here for the time being that'd be great and will allow me to try and fix them faster.

Cheers! Smilie_v2_Mario


RE: Forum bugs - Timby - 12-18-2010 12:33 PM

I think I just fixed the edit post problem


RE: Forum bugs - Aeolus - 12-19-2010 03:46 AM

Testing... Works great! Big Grin


RE: Forum bugs - pokemaster_322 - 12-19-2010 05:20 AM

cool Smile there is something wrong with logging out it wont let me


RE: Forum bugs - Aeolus - 12-20-2010 11:04 PM

Yes. But of course this won't be a problem to me because I stay logged in all the time, but for the people that do it's going to be rough. Here is what it says: "Your user ID could not be verified to log you out. This may have been because a malicious Javascript was attempting to log you out automatically. If you intended to log out, please click the Log Out button at the top menu."


RE: Forum bugs - Black Dragon - 12-21-2010 08:59 AM

That error has actually been going on for quite a while. I remember getting it when I tried to log out while I was at a relative's house a year or so ago. I think it might be your computer that is the problem? Because it always works on my comps, but never on anyone else's.


RE: Forum bugs - Aeolus - 12-21-2010 09:03 AM

Perhaps... My Java is updated to it's finest. I don't know why it should do this?


RE: Forum bugs - NismoZ - 12-26-2010 06:31 AM

I've found that if I try to log in on my new iPod Touch (iOS 4.2.1 in case it's a problem with the latest update, and with Safari 5), it doesn't work, and I'm still registered as a guest.

EDIT: It, uh, suddenly started working. Never mind Tongue


RE: Forum bugs - KoopaKrazy85 - 09-29-2011 10:43 AM

(12-19-2010 05:20 AM)pokemaster_322 Wrote:  cool Smile there is something wrong with logging out it wont let me

I have that problem, kinda - I'm online as a guest, but when I go to the login page the top bar changes and suddenly I'm logged in... hasn't caused me much trouble though


RE: Forum bugs - me_just_in - 10-02-2011 03:09 AM

What web browser are you guys running? It might have something to do with that, I run Firefox and haven't had a problem...yet, lol